Anđela Nuić Hrboka

Zovem se Anđela Nuić Hrboka. Rođena sam i odrasla u Sarajevu, srednjoškolsko obrazovanje stekla sam u Hamburgu, a Pedagogiju i Njemački jezik i književnost diplomirala sam na Sveučilištu u Zadru. Još za vrijeme studija počela sam raditi kao turistički pratitelj na višednevnim turama po Hrvatskoj, a od 2008. ovlašteni sam turistički vodič za Zadarsku, Šibensko-kninsku i Splitsko-dalmatinsku županiju. Razglede gradova, poludnevne i cjelodnevne izlete, ali i višednevne ture vodim na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku.

Ukoliko ste zainteresirani za povijest i umjetnost pokazat ću Vam gradske muzeje i ostale kulturno-povijesne znamenitosti jednog od najstarijih gradova na našoj obali.

Volite li modernu umjetnost i originalne instalacije? Svjetlosni efekti solarnih ploča i zvuk Morskih orgulja zasigurno će vas ostaviti bez daha dok budete uživali u najljepšem zalasku Sunca.

Možda ipak samo želite doživjeti zadarsku svakodnevicu? Pođimo zajedno do tržnice i ribarnice, upoznajte tradicionalne domaće specijalitete Ravnih Kotara, osjetite miris svježe ribe, nazdravite originalnim zadarskim likerom Maraschinom, pođite na marendu ili jednostavno popijte kavu na četiri kantuna...Jezici koje govorim

  Hrvatski

  Engleski

  NjemačkiLicenca

Zadarska, Šibensko-kninska i Splitsko-dalmatinska županijaKontakt informacije

Anđela Nuić Hrboka
Mob: +385(0)92 103 38 14
E-Mail: andelanuic@gmail.com