Ivana Dundović

Zadar je grad koji krije mnoštvo zanimljivih priča koje se na vrlo edukativan, zanimljiv i zabavan način mogu predočiti svakom posjetitelju željnom znanja.

Zanima li vas od kojeg vremena seže povijest Zadar?
Zašto je opasan snažnim bastionima?
Želite saznati koje se poznate povijesne i suvremene ličnosti vežu uz sam grad?
Zanima vas recentna povijest?

Odgovore na ova, kao i brojna druga pitanja možete saznati prilikom razgleda grada, budući da naglasak stavljam na kulturno povijesne spomenike, legendne i narodne običaje, kao i na suvremni način života ljudi u ovom kraju.

Ukoliko pak tražite odmak od gradske vreve, nudim vam obilazak obližnjih nacionalnih parkova čija će vas netaknuta priroda očarati. Stoga, bilo da se odlučite za edukativnu šetnju gradom ili opuštajući boravak u prirodi, rado ću vam činiti društvo.

Dodatne informacije

Posao turističkog vodiča obavljam od 2009. godine i trenutno posjedujem licencu za Zadarsku, Šibensko-kninsku i Splitsko-dalmatinsku županiju za hrvatski i engleski jezik. U Zadru sam 2012. godine završila diplomski studij povijesti umjetnosti – smjer konzervatorski i muzejsko-galerijski. Godine 2013. nagrađena sam za najboljeg turističkog vodiča Zadarske Županije.

I za kraj, imajte na umu citat koji kaže „Putovanje je jedina stvar koju kupujete, a čini vas bogatijim“ – Anonymus.Jezici koje govorim

  Hrvatski

  EngleskiLicenca

Zadarska županija, Šibensko - Kninska i Splitsko - dalmatinska županija.Kontakt informacije

Ivana Dundović
Mob: +385(0)98 1693161
E-Mail: ivana.dundovic87@gmail.com