Lores Kučaić

Zovem se Lores Kučaić, rođena sam u Rijeci. Živim na relaciji Opatija-Zadar. Osjećam se Istrijankom, ali zaljubila sam se u Zadru i u Zadar.

Studirala sam na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, gdje sam završila tečaj za turističkog vodiča 2004. god.

Radom u turističkoj agenciji „Atlas“ Dubrovnik stekla sam zapaženo iskustvo u kreiranju izletničkih programa, u organizaciji raznih turističkih eventa i u prodaji turističkih aranžmana.

Od 2005. god. tajnica sam udruge turističkih vodiča u Opatiji, a zatim i predsjednica spomenute udruge. Organiziram razne edukacije i predavanja kako bi naše turističko vođenje svakom gostu bilo zanimljivo i odrađeno na profesionalnoj razini. Tako sam došla na ideju da organiziram „Kostimirano vođenje Opatije“.

Dragi gosti, ako boravite u Opatiji, preporučam Vam da se opustite uz „šetnju dame“ u kostimu s kraja 19. i početka 20.stoljeća, koja će vam šetnjom kroz lijepe parkove i secesijske vile ispričati ljubavne priče poznatih pripadnika Austro-ugarske monarhije koji su se odmarali na plavom Jadranu.

Svako turističko vođenje za mene je zadovoljstvo jer mogu gostu koji posjećuje našu zemlju dočarati kulturu, povijest, tradiciju i gastronomiju Republike Hrvatske. Kroz posao turističkog vodiča naučila sam biti otvorena, pristupačna, komunikativna i ljubazna osoba koja sa svojim gostima uživa u svakom danu i doživljaju.

Bit će mi zadovoljstvo voditi Vas kroz razgledavanje ljepota grada Zadra, na izlet u magičnu Istru ili u posjet jednom od naših tisuću otoka.

Želim Vam nezaboravan odmor u Hrvatskoj i lijepo Vas pozdravljam,

Lores Kučaić


Jezici koje govorim

  Hrvatski

  Njemački

  Talijanski


Licenca

Licencirani turistički vodič za Kvarner, Istru i Zadar


Kontakt informacije

Lores Kučaić
Mob: +385(0)98 959 0559
E-Mail: lores.kucaic@gmail.com