Lovre Štavun

Dragi posjetitelju,

Moje ime je Lovre Štavun. Rođen sam 1986. godine u Zadru gdje sam i odrastao. Bavim se turizmom od 20. godine života i radio sam kao turistički animator te asistent u turoperatorskoj agenciji u Zagrebu. Većinu sam života proveo učeći jezike, primarno engleski jezik, koji učim od djetinjstva, te japanski jezik koji učim od svoje 11. godine života. Studirao sam Hrvatski jezik i književnost na Sveučilištu u Zadru, gdje sam 2015. godine završio i tečaj za vodiče. Aktivno vodim od samoga završetka tečaja, a ovu profesiju vidim kao svoj životni put.

Jedan od zadnjih projekata na kojima sam surađivao je koordinacija inspekcijskog dijela „Festival Tuna, Sushi i Vino 2016.“, prevođenje istoimene web stranice na japanski jezik te vođenje inspekcijske grupe predstavnika turoperatorskih i putničkih agencija iz Japana. Također sam donedavno, na volonterskoj bazi, održavao samostalno osmišljen eksperimentalni program „Upoznajmo Japan i japanski jezik“ u O.Š. „Petar Preradović“ u Zadru, za djecu od 5. do 8. razreda, koji je vrlo dobro prihvaćen.

Prikupio sam kroz život veliku količinu znanja, kako o Zadru i zadarskoj okolici, tako i o Hrvatskoj, koje ću rado podijeliti s vama u jednome od vođenja 😊Jezici koje govorim

  Hrvatski

  Engleski

  JapanskiLicenca

Zadarska županijaKontakt informacije

Lovre Štavun
Mob: +385 (0)92 3004496
E-Mail: lstavun@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/lovre.stavun