Meri Šuljak

Volim svoj posao turističkog vodiča i već više godina vodim grupne, ali i individualne razglede gradova i šire okolice. Ovlašteni sam vodič za Zadarsku, Šibensko-kninsku te Splitsko-dalmatinsku županiju. Osim gradova, rado vodim izlete i razglede nacionalnih parkova i parkova prirode. Međutim, radim i kao vodič na višednevnim turama po Hrvatskoj, ali i široj regiji, tzv. balkanskim turama.

Vrlo rado ponudit ću vam i organzirati program prema vašim interesima i potrebama. Želja mi je da vi saznate sve što vas zanima o povijesnim, kulturnim, prirodnim znamenitostima pojedinog grada ili regije.

Želim istaknuti da pored klasičnih razgleda možemo dogovoriti specijalizirane izlete. Primjerice, vodila sam goste koje su zanimala mjesta na kojima su snimani filmovi o Winetou.

Znanje engleskog jezika omogućilo mi je vođenje turističkih grupa iz Japana pa sam sudjelovala i na treningu turističkih vodiča specijaliziranih za japansko tržište.

Možda će vas još zanimati…

Rodom sam iz Raše u Istri. Interes prema jezicima doveo me na Filozofski fakultet u Zadar gdje sam diplomirala njemački jezik i pedagogiju. Zavoljela sam ovaj grad i odlučila tu živjeti.

Novo u ponudi!

Individualno vođenje (do 3 osobe) osobnim automobilom uz posebno prilagođen program prema željama gostiju.


Jezici koje govorim

  Hrvatski

  Engleski

  Njemački

  Talijanski


Licenca

Ovlašteni turistički vodič za Zadarsku, Šibensko-kninsku i Splitsko-dalmatinsku županiju.


Kontakt informacije

Tel: +385(0)23 323 044
Mob: +385(0)98 545 059
Fax: +385(0)23 323 044
E-Mail: meri.suljak@gmail.com
E-Mail: meri.suljak@zd.t-com.hr
web: www.zadar-guides.com